Andra organisationer

Vi får ofta frågor från personer som vill engagera sig och hjälpa till om vi verkar även utanför Stockholm. Föreningen HEM är än så länge koncentrerad till Stockholmsområdet och har också en lokalavdelning i Göteborg.

Vi vill också gärna hjälpa till för engagerade att komma i kontakt med liknande föreningar och nätverk i andra städer. I menyn till höger kan du hitta länkar till organisationer på andra orter.

Även nätverket för romska EU-migranter har en liknande sida med länkar till olika organisationer: Lista över organisationer hos nätverket för romska EU-migranter

Vill du tipsa om något vi har missat så fyll gärna i formuläret nedan så publicerar vi uppgifterna här så att andra kan hitta dem.

Namn på organisationen (obligatorisk)

URL (obligatorisk)

Kort beskrivning