Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/d/b/a/foreningenhem.se/httpd.www/wp-content/themes/intuition/core/classes/class_menu.php on line 43 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/d/b/a/foreningenhem.se/httpd.www/wp-content/themes/intuition/core/classes/class_menu.php on line 43 Deprecated: Required parameter $class follows optional parameter $taxonomy in /customers/d/b/a/foreningenhem.se/httpd.www/wp-content/themes/intuition/core/markup.php on line 718 Stöd oss – Föreningen HEM

Stöd oss

Mycket av det material föreningen bistår med skänks via insamlingar men en del behöver köpas in för att kunna täcka de behov som uppkommer.

Med hjälp av de donationer föreningen HEM får kan vi göra stor skillnad för de utsatta EU-medborgare som vistas i Stockholm.

Vi hjälper till med akut boende i form av tält, filtar, sovsäckar, madrasser. Vi bidrar med livsnödvändiga saker som ficklampor och ved.

En del har fått möjlighet att arbeta i svenska företag och då har vi kunnat förse dem med de arbetskläder som varit ett krav för anställningarna.

Vi har utgifter för att hjälpa till med livsviktiga dokument, t.ex. vid registrering av nyfödda bebisar som annars hotas av statslöshet.