Hela Sverige

Nätverket för romska EU-migranter

Nätverket för romska EU-migranter är tänkt att fungera som en stödjande plats och en central för distribution av relevant information, för erfarenhetsutbyte och samordning av kontakter mellan det civila samhället och myndigheter på alla nivåer när det gäller romska EU-migranters situation i Sverige och i sina hemländer.

Nätverket för utsatta EU-medborgare i Sverige

Facebooksida som fokuserar på hjälpen till utsatta/hemlösa EU-medborgare här i Sverige.
Sidan administreras av ett flertal personer från föreningar/organisationer/nätverk/grupper från hela Sverige, allt från de södra delarna av Sverige till de nordligaste, som alla på olika sätt är aktiva i hjälpen till Europas mest utsatta.

Resandeföreningen RUNG

Resandeföreningen RUNG är en riksomfattande förening med lokalavdelningar på olika platser i Sverige.
Projektet Romhjälpen hjälper romer i deras egna hemländer.
Romhjälpen på Facebook