Eftersom kylan kommer men avhysningarna inte avtar ökar behovet av varma kläder, täcken med mera akut just nu. På kvällen den 30 november ordnar vi i samarbete med Cyklopen insamling och pubkväll på Cyklopen, Magelungsvägen 170 i Högdalen.

Alla är välkomna att äta en bit mat, beställa något i baren och hänga med oss som är aktiva i föreningen. Vi svarar gärna på frågor om du är nyfiken på vår verksamhet.

Vi behöver också hyllor och plastbackar för att få bättre ordning i förrådet där vi förvarar och delar ut gåvor. Har du något att skänka? Hör av dig på info@foreningenhem.se eller via vår facebooksida. Hör också av dig om du har gåvor men inte möjlighet att komma och lämna dem just 30 november.

Särskilt efterfrågat är:
Filtar
Täcken
Kuddar
Sovsäckar
Presenningar
Varma skor
Jackor
Mjuka byxor
Underkläder
Hygienartiklar
Strumpor
Underställ
Mobiltelefoner

Ekonomiska gåvor är förstås alltid välkomna och kan omvandlas till det nödvändigaste vid akuta situationer. Bankgiro 584-1010 eller swish 1235885074.

Tack till alla som tänker på våra vänner nu i kylan och året runt! <3

Evenemang för pubkvällen på facebook