Den 13 maj (obs! flyttat från 22 april) håller föreningen HEM årsmöte i ABF-huset på Sveavägen 41 i centrala Stockholm.

Vi kommer inleda mötet kl 12 under trevliga former med att Tunnelbaneorkestern spelar några låtar av Joe Hill och berättar lite om sin verksamhet och det kommer att serveras en lättare lunch. Kulturevenemanget genomförs i samarbete med ABF.

Alla är välkomna på mötet men bara medlemmar har rösträtt. Medlemsavgiftern är 100 kr och information om hur du blir medlem finns här på sidan.

Anmälan till mötet görs genom e-post till medlem@foreningenhem.se senast 8 maj. (det räcker inte med att attenda eventet). Motioner måste lämnas in senast 16 maj (skicka till styrelse@foreningenhem.se). Årsmöteshandlingar kommer att sändas ut till de som anmält sig till mötet.

Vill du nominera dig själv eller någon annan till styrelsen, som revisor eller valberedning för 2017? Hör av dig till valberedningen@foreningenhem.se så snart som möjligt!

Tid för årsmötet: 13 maj 12.00-15.45
Lokal för årsmötet: ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm
Skicka in motioner till styrelse@foreningenhem.se senast 6 maj
Anmäl deltagande till medlem@foreningenhem.se senast 8 maj